Over ons

RVL Concepts is ontstaan vanuit mijn visie en ervaring op het gebied van promotionele producten. Mijn naam is Ramon van de Leest en RVL Concepts is een bedrijf waarbij persoonlijke service en kwaliteit de boventoon voeren. RVL Concepts is een bedrijf dat zich toelegt op de verkoop van promotionele producten en zich onderscheidt door een unieke werkwijze. Maatwerk en persoonlijke service staan bij ons hoog in het vaandel. Met 20 jaar ervaring in de relatie-geschenkenbranche, ben ik met vol enthousiasme en overtuiging met RVL Concepts gestart. Op werkgebied ben ik op alle vlakken in het bedrijfsleven werkzaam geweest en weet wat elk proces in een bedrijf inhoudt, van het moment van totstandkoming van een order tot aan
de aflevering bij de klant tot aan de aftersales. Bij RVL Concepts ben ik van begin tot het eind van het productproces bij product en klant betrokken en zal ik ervoor zorg dragen dat u als klant tevreden zult zijn over de persoonlijke service en levering.

Graag ga ik met u in een persoonlijk gesprek rond de tafel zitten om te kijken wat voor u, zowel qua kosten als kwaliteit, de best mogelijke optie is.